Huawei P10 opladers
Originele Huawei oplader voor de Huawei P10

Ben je op zoek naar een oplader voor je Huawei P10? Bij Opladers.nl beschikken we over een breed assortiment originele Huawei opladers. De Huawei P10 maakt gebruik van een Type C aansluiting, een nieuwe standaard om in de toekomst mobiele apparaten op te laden en de synchroniseren. Bestel vandaag nog je Huawei oplader veilig en snel via Opladers.nl. Je bent verzekerd van goede kwaliteit opladers tegen de laagste prijs.

LET OP: de Huawei P10 heeft een Type C aansluiting

Originele Huawei oplader voor de Huawei P10 bestellen

Opladers.nl heeft alle soorten Huawei opladers in originele kwaliteit. De Huawei P10 maakt gebruik van de nieuwe USB Type-C naar USB aansluiting. Koop je een oplader in combinatie met een originele Huawei Type C kabel dan maak je gebruik van een aantrekkelijke combinatieaanbieding. Naast de originele Huawei producten biedt Opladers.nl ook auto- en thuisladers aan van andere bekende merken zoals Muvit, Energizer en Celly. Door de nieuwe Type C aansluiting kun je deze opladers moeiteloos gebruiken om je Huawei P10 op te laden en/of te synchroniseren.

Wanneer je op werkdagen voor 18.00 bestelt, wordt de oplader voor je Huawei P10 dezelfde dag nog verzonden. Betalen kan op alle gebruikelijke manieren (iDEAL, PayPal, Creditcard of achteraf via Billink). Bestel veilig en snel bij Opladers.nl!