Originele Huawei opladers


Selecteer uw aansluiting

Selecteer uw model

Huawei

Onderweg kijk je even op je Huawei telefoon…oh nee, je batterij is bijna leeg. Een oplader of een autolader voor je Huawei is dan nodig. Let op, want Huawei heeft telefoons met verschillende aansluitingen. Als jouw Huawei oplader of laadkabel niet past, heb je er natuurlijk niks aan. Micro USB kabel, type C kabel, een adapter of een autolader? Opladers.nl heeft het!

Originele Huawei opladers

Opladers.nl heeft alle soorten Huawei opladers in originele topkwaliteit. De smartphonelijn van Huawei maakt gebruik van de bekende Micro-USB of Type C aansluiting. In deze webshop vindt je Huawei opladers in de kleuren wit en zwart. Ook de lengtes verschillen van 1 tot 2 meter. Heb je ook een adapter nodig? Maak dan gebruik van onze combinatiedeal: oplader en Huawei kabel voor een scherpe prijs. We hebben originele Huawei laders, maar ook laders van merken als Muvit, Belkin en Energizer.

Bestel je voor 16.00 uur in de middag jouw nieuwe Huawei oplader, laadkabel of autolader? Dan zijn je Huawei adapter, laadkabel of autolader de volgende dag al in huis. Check op opladers.nl het grote assortiment en reken eenvoudig en snel je Huawei oplaadset af. Heb je een vraag of zoek je naar meer info voor een specifieke oplader voor je Huawei? Mail naar info@opladers.nl of bel direct naar 023-2027111.