Sony Xperia XZs opladers
Originele Sony oplader voor de Sony Xperia XZs

Ben je op zoek naar een oplader voor je Sony Xperia XZs? Bij Opladers.nl beschikken we over een breed assortiment originele Sony opladers. De Sony Xperia XZs maakt gebruik van een Type C aansluiting, een nieuwe standaard om in de toekomst mobiele apparaten op te laden en de synchroniseren. Bestel vandaag nog je Sony oplader veilig en snel via Opladers.nl. Je bent verzekerd van goede kwaliteit opladers tegen de laagste prijs.

LET OP: de Sony Xperia XZs heeft een Type C aansluiting

Originele Sony oplader voor de Sony Xperia XZs bestellen

Opladers.nl heeft alle soorten Sony opladers in originele kwaliteit. De Sony Xperia XZs maakt gebruik van de nieuwe USB Type-C naar USB aansluiting. Koop je een oplader in combinatie met een originele Sony Type C kabel dan maak je gebruik van een aantrekkelijke combinatieaanbieding. Naast de originele Sony producten biedt Opladers.nl ook auto- en thuisladers aan van andere bekende merken zoals Muvit, Energizer en Celly. Door de nieuwe Type C aansluiting kun je deze opladers moeiteloos gebruiken om je Sony op te laden en/of te synchroniseren.

Wanneer je op werkdagen voor 18.00 bestelt, wordt de oplader voor je Sony Xperia XZs dezelfde dag nog verzonden. Betalen kan op alle gebruikelijke manieren (iDEAL, PayPal, Creditcard of achteraf via Billink). Bestel veilig en snel bij Opladers.nl!