Apple Lightning
Originele Apple oplader voor de Lightning

Zoek je naar een Apple lightning kabel of oplader? Je vindt bij opladers.nl een lightning kabel, oplader of autolader voor je iPhone of iPad. Of het nu gaat om een lightning kabel van 1 meter of 2 meter, wij leveren ze direct uit voorraad gratis bij je af. Al onze lightning kabels en opladers voor je Apple zijn voorzien van het MFI keurmerk, kwaliteit verzekerd!

Zoek je naar een Apple lightning kabel of oplader? Kom dan snel een kijkje nemen bij Opladers.nl, hier vind je een lightning kabel, oplader of autolader voor je iPhone of iPad. Of het nu gaat om een Lightning kabel van 1 meter of 2 meter, wij leveren ze direct uit voorraad gratis bij je af. Alle Lightning kabels en opladers voor je Apple zijn voorzien van het MFI keurmerk, kwaliteit verzekerd! Kom daarom snel een kijkje nemen en zelf ontdekken hoe uitgebreid het aanbod is. Kwaliteit, scherpe prijzen en een ruim aanbod, wat wil je nog meer?

iPhone kabel met Lightning aansluiting

Apple maakt voor de iPhone 5, 5S, 6, 6S, 6S Plus, SE, 7 en de 7 Plus gebruik van een usb Lightning kabel. Apple zelf noemt deze Lightning kabel ook wel de 8 pins aansluiting. De voorgaande Apple kabel was een 30 pins aansluiting, zo’n brede. Opladers.nl levert originele Lightning kabels voor jouw Apple iPhone of iPad. Waar je ook bent: thuis, op je werk of met een Lightning kabel in je auto. Houd je van een Lightning kabel met een kleurtje? Kies dan voor een topkwaliteit Energizer Lightning kabel (met MFI label!). 

Online Lightning kabel iPhone bestellen

Bestel je voor 18.00 uur in de middag jouw nieuwe Lightning kabel voor je Apple? Dan is je kabel de volgende dag al in huis. Check op opladers.nl het grote assortiment en reken eenvoudig en snel je Lightning kabel af. Heb je een vraag of zoek je naar meer info voor een specifieke Lightning kabel? Mail naar info@opladers.nl of bel direct naar 023-2027111. Wij staan voor je klaar om te zorgen dat je altijd goed bereikbaar bent en op pad kunt met een volle accu van de iPhone. Kom direct ons aanbod bekijken en geniet mee.