iPad Air opladers
Originele Apple oplader voor de iPad Air

Ben je op zoek naar een oplader voor je iPad Air? Bij Opladers.nl beschikken we over een breed assortiment Apple opladers dus ook de iPad air oplader kan hier besteld worden. Of het nu gaat om een originele Apple iPhone oplader of oplader van een ander A-merk zoals Belkin, Energizer of Muvit. Bestel vandaag nog je iPad Air oplader veilig en snel via Opladers.nl. Je bent verzekerd van goede kwaliteit opladers tegen de laagste prijs. Je hebt alle tijd om na te gaan welke jij nodig hebt, als je maar weet wat onze voordelen zijn. De hoge kwaliteit en de lage prijzen zullen je overtuigen dat je hier aan het juiste adres bent.

Originele Apple opladers voor de iPad Air bestellen

Opladers.nl heeft alle soorten Apple opladers in originele kwaliteit. De iPad Air maakt gebruik van de bekende smalle Lightning (8 pins) aansluiting. Koop je een thuislader in combinatie met een originele iPhone kabel van 1 of 2 meter dan maak je gebruik van een aantrekkelijke combinatieaanbieding. Naast de originele Apple producten biedt Opladers.nl ook opladers aan van andere bekende merken zoals Muvit, Energizer en Celly. Deze kabels zijn MFI (gemaakt voor iPhone/iPad) gecertificeerd en voldoen hiermee aan de hoge kwaliteitseisen van Apple. Na een IOS update kun je deze opladers ook moeiteloos gebruiken om je iPad Air op te laden en/of te synchroniseren.

Online iPad Air oplader bestellen

Wanneer je op werkdagen voor 18.00 uur besteld worden de producten dezelfde dag nog verzonden. Betalen kan op alle gebruikelijke manieren (iDeal, PayPal, Creditcard en via Billink achteraf). Bestel veilig en snel bij Opladers.nl! Je hoeft alleen maar je keuze door te geven en dan kunnen wij voor je aan de slag. Als er vragen zijn kun je deze aan ons doorgeven en helpen wij je graag verder.

Bekijk de iPhone 5 opladers
Bekijk de iPhone X opladers
Bekijk de Apple iPhone 8 opladers