Apple 30pins aansluiting
Originele Apple oplader voor de 30pins aansluiting

Grijp je steeds mis omdat je maar 1 30 pins kabel in huis hebt? Is je 30 pin kabel kapot? Opladers.nl heeft een oplader, 30 pins kabel of autolader voor je iPhone 3G, 3GS, 4 of 4S. Of voor je iPad natuurlijk. Het MFI keurmerk is standaard op een 30 pin kabel van opladers.nl. Onze 30 pins kabels, autoladers en opladers zijn verkrijgbaar in diverse soorten, lengtes en kleuren. Bestellen maar!

iPhonekabel met 30-pin aansluiting

De 30 pin kabel herken je direct: hij is breed en geschikt voor de oudere modellen van de iPhone en iPad. Jouw Apple zit nooit meer met een lege batterij, want je hebt altijd een 30 pins kabel binnen handbereik dankzij opladers.nl. Wij werken met originele Apple kabels en opladers, maar je kunt ook terecht voor kabels van de topmerken Energizer, Muvit en Bello. Stuk voor stuk betrouwbare 30 pins kabels, goedgekeurd voor de Europese markt.

 

Bestel je voor 18.00 uur in de middag jouw nieuwe 30 pin kabel voor je Apple? Dan is je kabel de volgende dag al in huis. Check op opladers.nl het grote assortiment en reken eenvoudig en snel je 30 pins kabel af. Heb je een vraag of zoek je naar meer info voor een specifieke 30 pin kabel? Mail naar info@opladers.nl of bel direct naar 023-2027111.