Voor 18:00 besteld, morgen in huis!
A+ Kwaliteit onderdelen
Persoonlijke service
8,9 Klantwaardering
5 onmisbare iPhone accessoires als je naar school gaat..

5 onmisbare iPhone accessoires als je naar school gaat..

11-09-2019

Heb jij een eigen iPhone en is het weer tijd om naar school te gaan? Dan is het ook tijd om de iPhone accessoires te bekijken die je niet mag missen! We leggen deze graag aan je voor zodat jij het nieuwe schooljaar weer goed kunt beginnen!

Extra iPhone batterij

Het is fijn als je weer naar school kunt na een lange vakantie. Tijd om weer wat nieuws te leren en jezelf weer te ontwikkelen. Maar als je nou langere tijd moet reizen of je iPhone op school veel moet gebruiken, kan de batterij snel leeg zijn. Het is dan goed om toch te zorgen dat je goed bereikbaar bent en blijft en dat kan door een extra batterij. Daarvoor zou jij een PowerBank aan kunnen schaffen. Je kunt het zien als een 2 e accu voor je iPhone. Zo kun jij je toestel tussendoor toch opladen en ben en blijf je die dag goed bereikbaar!

Maak gamen leuker!

Misschien wil je wel graag gamen op je iPhone als je op school zit, even een tussenuur of in de pauze misschien? Je hebt leuke apps die je kunt downloaden bij de App Store. Gamen wordt echter nog leuker wanneer dat je een joystick gebruikt of een game controller.

Kortere kabel

Het is makkelijk als je je iPhone kunt opladen via bijv. je laptop. Heb jij daar dan al een kortere kabel voor gekocht? Een kabel van bijv. 20 cm zou ideaal zijn en dan kun jij deze eenvoudig in je tas meenemen en dan ben je ook goed bereikbaar (ook neemt het geen ruimte in beslag).

Bescherming van jouw iPhone

Natuurlijk wil je niet dat je iPhone beschadigd in je tas of broekzak. Daarom is een hoesje samen met een screenprotector een goede keuze. Deze hoeven niet duur te zijn, maar je toestel is wel optimaal beschermd.

Luister muziek
Het is altijd leuk om onderweg naar school of naar huis muziek te luisteren. Een setjeoortjes zal je dan ook helpen en dan wordt het nog leuker om te reizen!