Voor 18:00 besteld, morgen in huis!
A+ Kwaliteit onderdelen
Persoonlijke service
8,9 Klantwaardering
Zo weet je zeker dat je nieuwe laptopadapter past

Zo weet je zeker dat je nieuwe laptopadapter past

21-11-2019

Het kan zijn dat de adapter van je laptop kapot is. Maar wat doe je dan? Dan is het tijd dat je op zoek gaat naar een nieuwe laptop adapter zodat jij er weer optimaal gebruik van kunt maken. Bij ons ben je daarvoor aan het juiste adres en dan kun je eenvoudig en snel je nieuwe adapter vinden enbestellen! Je hebt een paar gegevens nodig en de rest wijst zichzelf. Daarom raden we je aan om dit artikel door te nemen en dan weet je heel snel welke adapter jij nodig hebt voor je laptop.

Kies je nieuwe adapter voor je laptop
Als je een nieuwe adapter nodig hebt voor je laptop, dan kun jij deze zoeken via het merk, het model en het type van je eigen laptop. Je hebt een keuze uit een originele adapter of je kunt een goedkoper merk kiezen als alternatief. Natuurlijk wil jij wel zeker weten dat jij de juiste adapter kiest en dan moet je dan ook controleren. Daar zijn dan een paar aspecten waar je dan naar moet kijken en dan moet je bijvoorbeeld kijken naar het voltage, maar ook naar het wattage van je eigen laptop. Maar ook de plug maat is van groot belang als je wil controleren of jij de juiste adapter hebt gekozen. Als namelijk het plugje te groot is, of te klein, dan kan de adapter geen contact maken met je laptop en dan heb jij er dus niets aan.

Plug maat van je laptopadapter bekijken
Als er gesproken wordt over de plug maat dan gaat dat over de afmetingen van het tipje van een adapter. Als deze in orde is dan weet jij ook zeker dat de adapter bij je laptop past. Als de maat ook maar een klein beetje afwijkt, dan zal de adapter niet goed contact kunnen maken en dan kan deze dus ook niet opladen. Dit is dan ook de reden dat het zo belangrijk is dat jij weet dat jij de juiste maat hebt en daarom leggen wij je ook uit hoe dat in zijn werk gaat.

Zelf de plug maat van de adapter meten
Gelukkig kun jij zelf de plug maat van de adapter meten en dat kun je eenvoudig doen door de buitenmaat en de binnenmaat van de plug te meten in het aantal millimeters. Dit kan dan het beste gedaan worden met een schuifmaat. Eerst meet je dan de buitenkant van de plug en deze klem je dan tussen de schuifmaat. Dan neem jij de maat van de binnenkant op en dat doe je door de pinnetjes aan de andere kant van de schuifmaat in de plug te schuiven. Kijk dan goed naar het aantal mm en dan kun jij op zoek gaan naar de juiste adapter voor je eigen laptop. Zo weet je in ieder geval zeker dat het goed zit!