Tips voor opladen smartphone

Wat denk je dat het meest belangrijke onderdeel is van je smartphone? Om maar direct met de deur in huis te vallen, dit is je batterij. Jouw batterij moet zo lang mogelijk in een goede conditie zijn, zodat jij hem optimaal kunt gebruiken.

Wat is Adaptive Fast Charging?

Heb je wel eens van Adaptive Fast Charging gehoord? Als we het aan je uitleggen dan herken je het vast wel. Je hebt een afspraak buiten de deur gehad, onderweg veel gebeld en ineens is je telefoon bijna leeg. Maar dat komt natuurlijk niet goed uit, want je moet weer snel door en je telefoon is bijna helemaal leeg.

Onderhoud van je smartphone accu

Vroeger had je standby-tijden van soms wel een week…de oude vertrouwde Nokia 6310i had zelfs een standbytijd van 480 uur, 20 dagen. Als je hem niet al te intensief gebruikte, haalde je dat. Dat haal je vandaag de dag niet meer. Helaas gaat een batterij van de Samsung Galaxy S7 of iPhone 6s veel korter mee dan die ‘oude’ Nokia. Je kunt dus eigenlijk nergens naar toe zonder laadkabel, autolader of powerbank.

Smartwatch oplader kopen? Kijk snel!

Ben je op zoek naar een Smartwatch oplader? Dan is het goed om te bekijken wat de opties zijn. Bij een Smartwatch gaat het over een slim horloge dat verbinding maakt met je smartphone.

MFi, wat is dat eigenlijk?

Als je jouw Apple-verpakkingen weleens goed bestudeerd hebt, zie je het staan: Made For iPhone/iPad. Waarschijnlijk let je er niet op, maar het is een ontzettend belangrijk logo. Waarom? Dat vertelt www.opladers.nl in dit blog.

Welke reisstekker heb ik nodig?

Ga je binnenkort op reis en ben je benieuwd welke reisstekker je nodig hebt? Dan is het verstandig om ruim van tevoren na te gaan welke soort stroom je op je vakantiebestemming gebruikt en welke type stekkers. Het zou namelijk erg vervelend zijn als je op je bestemming aankomt en de stekker past niet of nog erger, je apparaat gaat kapot.

Meest verkochte kabels in 2016

Aan het begin van het nieuwe jaar kijken we bij www.opladers.nl terug. Op 2016, het jaar van de nieuwe iPhone 7, van diverse modellen van Samsung en van de iPhone SE. Ook wisselden nog steeds andere modellen van Huawei, Windows, Sony en tablets van Samsung en Apple. Misschien werd jij ook wel trotse eigenaar van een van deze apparaten…