Opladers voor Microsoft Filters

Opladers voor Microsoft

Ben je op zoek naar een oplader voor je Microsoft Lumia smartphone? Bij Opladers.nl beschikken we over een breed assortiment Microsoft opladers. Of het nu gaat om een originele Microsoft oplader of een Muvit autolader voor je Lumia. Kies eenvoudig je Microsoft model en bestel vandaag nog snel en veilig online via Opladers.nl. Je bent verzekerd van goede kwaliteit opladers tegen de laagste prijs.


Opladers voor Microsoft van Microsoft Lumia 650

Opladers voor Microsoft

Microsoft Lumia 650

bekijk opladers
Opladers voor Microsoft van Microsoft Lumia 640

Opladers voor Microsoft

Microsoft Lumia 640

bekijk opladers
Opladers voor Microsoft van Microsoft Lumia 550

Opladers voor Microsoft

Microsoft Lumia 550

bekijk opladers
Opladers voor Microsoft van Microsoft Lumia 535

Opladers voor Microsoft

Microsoft Lumia 535

bekijk opladers
Opladers voor Microsoft van Microsoft Lumia 532

Opladers voor Microsoft

Microsoft Lumia 532

bekijk opladers
Opladers voor Microsoft van Microsoft Lumia 435

Opladers voor Microsoft

Microsoft Lumia 435

bekijk opladers

Originele Microsoft Lumia opladers 

Opladers.nl heeft alle soorten Microsoft opladers in originele kwaliteit. De Lumia smartphonelijn van Microsoft maakt gebruik van de bekende Micro-USB aansluiting. De opladers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Koop je een oplader in combinatie met een originele datakabel dan maak je gebruik van een aantrekkelijke combinatieaanbieding. Dus kijk snel en zoek de oplader uit waar u naar op zoek bent!

 

Veilige kwaliteit opladers

Naast de originele Microsoft producten biedt Opladers.nl ook opladers aan van andere bekende merken zoals Muvit, Energizer en Celly. Door de universele Micro USB aansluiting kun je deze opladers moeiteloos gebruiken om je smartphone of tablet op te laden en/of te synchroniseren. De opladers zijn Europees gecertificeerd en voldoen hiermee aan hoge kwaliteitseisen. Verschillende modellen opladers worden geleverd inclusief een kabel of een autolader. 

 

Bekijk ons complete assortiment opladers voor de verschillende Microsoft modellen. Wanneer je op werkdagen voor 16.00 besteld worden de producten dezelfde dag nog verzonden. Bestel veilig en snel bij Opladers.nl!