Verzenden

Bestelt en betaalt u op werkdagen vóór 18:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling nog dezelfde dag naar u wordt verzonden. Vanaf dat moment ligt uw bestelling bij PostNL, in 95% van de gevallen zorgen zij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag in huis heeft. Een bestelling naar België heeft u doorgaans na 3 werkdagen in huis.

 

Bezorgdagen

 Besteld vóór 18:00u             Levering Nederland          Levering België
 Maandag  Dinsdag  Donderdag
 Dinsdag  Woensdag  Vrijdag
 Woensdag  Donderdag  Maandag
 Donderdag  Vrijdag  Dinsdag
 Vrijdag  Zaterdag  Woensdag
 Zaterdag  Dinsdag  Woensdag
 Zondag  Dinsdag  Woensdag

 

Bezorgdagen pakketbezorging

 Besteld vóór 18:00u       Levering Nederland          Levering België
 Maandag  Dinsdag  Dinsdag
 Dinsdag  Woensdag  Woensdag
 Woensdag  Donderdag  Donderdag
 Donderdag  Vrijdag  Vrijdag
 Vrijdag  Zaterdag  Zaterdag
 Zaterdag  Maandag  Maandag
 Zondag  Dinsdag  Dinsdag


PostNL bezorgt de post in Nederland op: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Zondag en maandag zijn geen postdagen.

 

BPost bezorgt de post in België op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Zaterdag en zondag zijn geen postdagen.

 

In 5% van de gevallen kan de levering helaas soms langer duren door vertragingen bij de afhandeling of verzending bij PostNL. In het geval dat uw pakket niet binnen de bovengenoemde tijd bezorgd is, willen wij u vragen om vijf bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten. Dit is de periode waarbinnen uw bestelling alsnog geleverd kan worden. Voor zendingen naar België willen wij u vragen om acht bezorgdagen vanaf de dag van verzending af te wachten.

 

In het geval u de bestelling na deze periode nog niet ontvangen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@opladers.nl. Wij bieden u dan een passende oplossing.

 

Verzendkosten

Standaard worden de bestellingen bij Opladers.nl in Nederland gratis bezorgt. 

 

Als u het product per brievenbuspakketje (met track&trace) wilt laten verzenden en uw bestelling bedraagt minder dan €35, dan zijn de kosten hiervoor €1,95. Past u bestelling niet door de brievenbus dan verzenden wij uw product met de pakketpost. Hiervan ontvangt u een trace&trace zodat u de bestelling altijd online kunt volgen. Bent u niet thuis? PostNL zal u pakketje dan afleveren bij de buren.

 

Voor verzending naar Belgie en andere Europese landen vragen wij een vergoeding van € 2,95.