Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Dé redenen waarom jij bij Opladers.nl bestelt

snelle én gratis levering

Dé redenen waarom jij bij Opladers.nl bestelt

geplaatst op 10-03-2017
3 leestijd

Wat je beloofd, moet je echt doen. Althans, dat maakt je betrouwbaar als mens. En dat wil je toch graag: voor je vrienden, je partner, je familie, je werkgever enzovoort. Afspraken nakomen is voor ieder mens belangrijk. Dat geldt ook voor ons als webshop van laadkabels, autoladers, thuisladers, powerbanks en headsets. Wij beloven snelle levering uit voorraad…als je dan 1 week moet wachten voor je kabel via de post binnen is, duurt dat gewoon té lang.

Snelle én gratis levering

Een van de twee belangrijkste kenmerken van opladers.nl is de snelheid. Vandaag besteld voor 16.00 uur is (zonder postvertraging natuurlijk) morgen in huis. Dat betekent, uitgaande van een beetje normaal smartphone-gebruik, dat je accu nog 50% gevuld moet zijn om het uit te zingen tot de postbode komt…alsof snelheid nog niet genoeg is: we verzenden je bestelling ook nog eens gratis!

Kwaliteit opladers

Het tweede belangrijke punt is de kwaliteit. Opladers.nl gebruikt enkel topkwaliteit laadkabels. Dat maakt dat de kwaliteit goed is en jij er jarenlang plezier van hebt. Bovendien voorkom je met originele laders ook schade aan je accu of brandgevaar.

Meer…

Natuurlijk is er meer. We kunnen bij opladers.nl putten uit een royale eigen voorraad, van laadkabel tot powerbank en headset. Of het nu gaat om een kabel van 1 of 2 meter, wij regelen het voor je! Ook is onze website veilig (SSL/HTTPS), we hebben het Thuiswinkel waarborg en betalen gaat ook veilig via iDeal, MisterCash, Paypal of achteraf.

 

Zoek je een laadkabel voor je iPhone 5S, 6S of Samsung-smartphone? Of een ander merk zoals Huawei of Sony? Bestel snel en ervaar zelf hoe opladers.nl in de praktijk werkt!