Voordelen van een screenprotector

Glas of vloeibaar?

Voordelen van een screenprotector

geplaatst op 06-06-2017
3 minuten leestijd

Iedereen overkomt het weleens: je toch wel dure smartphone valt uit je handen. Soms overleeft je iPhone of Samsungtoestel de val, maar dat is lang niet altijd het geval. De gevolgen zijn soms ingrijpend. Een grote ster in je scherm of zelfs een LCD die helemaal niet meer werkt. Een kleinere barst kan natuurlijk ook. Hoe dan ook: je wilt dit niet. Logisch. www.screenprotectors.nl begrijpt dat. 

Echter, niet alleen voorkom je vaak schade, ook krassen krijgen geen kans. De voordelen van een glazen screenprotector of een vloeibare Nanofixit screenprotector op een rij.

 

Voor alle merken

www.screenprotectors.nl heeft voor alle merken smartphones en tablets screenprotectors. Van iPhone, iPad, Samsung, Huawei, LG, Sony, Nokia, HTC of Microsoft, wij leveren direct uit voorraad. Vandaag voor 16 uur besteld is morgen in je brievenbus. 

 

Krassen

Je smartphonescherm zit vaak onbeschermd in je broekzak. Even een bos sleutels erbij of een ander scherp voorwerp en je hebt grote kans op krassen op je scherm. Toch lastig bij het lezen van je social mediaberichten of het kijken van een Youtube-filmpje…een glazen screenprotector of een Ultra Clear screenprotector voorkomt dit!

 

Barsten of erger…

Met een val kan je smartphone-scherm lelijk barsten. Dat maakt het appen er niet makkelijker op, om maar een voorbeeld te noemen. Soms is het alleen de glasplaat, maar ook de LCD kan kapot vallen. De schade loopt al snel richting de 90 euro voor alleen de glasplaat. De LCD is nog een keer zo duur…voorkomen is beter als genezen. Een screenprotector voorkomt niet voor 100% maar doet wel wonderen! Bestellen maar!

 

Tip

Je hebt die screenprotector erop geplakt en toch valt je telefoon. Gevolg: een barst in je screenprotector. Denk nu niet: die screenprotector trek ik er direct af… je bent niet de eerste die de protector verwijdert en voor je een nieuwe protector hebt aangebracht je smartphone nog een keer laat stuiteren. Gevolg: ook nog een kapot scherm. Laat de oude screenprotector erop zitten tot je de nieuwe in de bus hebt. Die nieuwe heb je natuurlijk besteld bij www.screenprotectors.nl. Want: effectieve bescherming begint hier!